Vănzări cântare > Bascule Pod Rutier > Basculă pod rutier din oțel > TMS - PLUS

Din aceasta categorie:

TMS - PLUS
Basculă pod rutier din oțel, Basculă pod rutier din oțel montaj cuvă sau cu rampă

TMS - PLUS

Descriere

Ce vă oferă bascula pod rutier TMS-PLUS
Elementele podului sunt din oţel sudat şi vopsit, se transportă la faţa montării gata executate.

Avantajele podului din oţel:

- montare rapidă la faţa locului, punerea în funcţiune în 1-2 zile
- se poate muta în altă parte în mod simplu (1 zi)
- poate fi transportat la faţa locului complet executat

Dezavantajele structurii din oţel:
- este necesară protecţia anticorosivă pentru suprafeţe mari pe perioade mai lungi
- rezistenţa la sarcină a podului nu este uniformă pe toată suprafaţa ei, este permisă numai circulaţia orientată longitudinal (dezavantajul apare la montaj în cuvă)

În general lungimea şi limita de cântărire sunt interdependente.
  • Pentru autovehicul solo cel mai frecvent livrăm pod bascul cu lungime de 8 sau 9 metrii, cu limita de cântărire de 15-30 tone.
  • Pentru cântărirea camioanelor cel mai frecvent se montează pod de 18 m, care are limita de cântărire de 40-60 tone
  • La solicitare specială se fabrică pod şi cu lungimea de 20 m
  • Lăţimea podurilor basculă în general este de 3 m, lungimea recomandată este egală cu distanţa dintre prima şi ultima osie ale vehiculului + 1 metru.Caracteristici

  • Doze tensiometrice HBM, Germania
  • Interfeţe: RS 232
  • Soft de cântărire
  • UPS

Modul montării
- Podul se montează pe fundaţie de beton care asigură suprafeţe orizontale, cu calitate corespunzăoare şi cu rezistenţe corespunzătoare de reazeme, la nivelul solului sau într-o cuvă cu adâncime mică, care se execută de beneficiar. Pentru lucrările de betonare asigurăm proiect de execuţie detailat.
Montare în cuvă cu adâncime mică
- La modul asta de montare suprafaţa carosabilă a podului este la nivelul solului, elementele podului se montează într-o cuvă de aprox. 500 mm.
Execuție cu rampă
- Suprafaţa carosabilă a podului se ridică deasupra nivelului solului cu circa 400 mm şi la cele două capete se execută două rampe înclinate de acces de aprox. 4000-5000 mm lungime. Aceast mod de instalare se utilizează mai frecvent, avantajul este că se poate curăţa mai uşor.

Echipamentul electronic, soft

- Echipamentul electronic a cântarului conţine soluţii cele mai moderne, poate fi omologat şi are ieşire pentru PC (calculator ). În caz de solicitare poate fi executat şi cu gama de cântărire divizată (de exemplu până la 30 tone cu diviziune de 10 kg, între 30-60 tone cu diviziune de 20 kg). La aparat se poate conecta şi un al doilea afişor, sau calculator.
PC-ul (calculatorul) cu programul de prelucrare ale datelor MÉRTÉK serveşte la înregistrarea datelor legate de cântărirea mărfurilor, la tipărirea ei, la completarea buletinului de expediţie, la executarea facturii. Programul serveşte şi la culegerea unor date statistice, la completarea registrelor. Echipamentul electronic poate fi folosit în condiţii de birou. Casa cântarului în aşa fel trebuie aşezată, încât operatorul să vadă podul basculă în întregime.

Dozele tensiometrice

- Dozele tensiometrice care le montăm sunt recunoscute ca dintre cele mai bune pe plan mondial, sunt de fabricaţie HBM. Dozele tensiometrice sunt inoxidabile, sunt închise prin sudură cu laser, au transmisie de sarcină autoreglabilă şi sunt dotate cu protecţie înpotriva răsucirii. Cântarele (podurile bascul) noastre sunt dotate cu doze tradiţionale analogice, dar este posibil să montăm doze de cântărire digitale cele mai moderne.
În afara dozelor tip. HBM, se pot construi cântare fiabile şi cu doze de măsurare mai ieftine, din clasa de calitate de rândul doi cu preţuri mai mici. Noi considerăm că avantajul dozelor de măsurare mai ieftine nu egalează fiabilitatea mai mare, astfel aceste se montează numai la cerea specială a beneficiarului.

  • Date Technice

  • Opțional

Limită de cântărire (t)
Pod (3 x ...m)
Precizie (kg)
20 t
6 m
5-10 kg
20 t
7 m
5-10 kg
30 t
8 m
10 kg
30 t
9 m
10 kg
30 t
10 m
10 kg
40 t
12 m
20 kg
50 t
14 m
20 kg
60 t
16 m
20 kg
60 t
18 m
20 kg
60 t
20 m
20 kg
Double range
precizie dublă de cantărire
Balustradă
oțel vopsit lângă pod
Doze tensiometrice
digital
Afișaj secundar
LED
Execuție
la cheie, împreună cu fundație
Dirijare circulație
semafor și barieră
Sistem informatic
calculator și imprimantă laser
Cere mai multe informatii