Galerie foto

Reparații Cântare

Cuvănt de cheie : 234,234

Modernizare cântare

Cuvănt de cheie : Reparații cânatre, modernizare, hibridizare

Reparații Cânatre

Reparații cântare și bascule pod rutier

Cu o experiență de 24 ani în domeniu asigurăm un nivel ridicat al calităţii serviciilor prestate. Atelierul de reparaţii metrologice dispune de o dotare deosebită și este autorizată de D.R.M.L. Brasov, respectând legislaţia metrologică în vigoare: O.G. 20/1992, completată prin L.11/1994. Executăm reparații, revizii, verificări metrologice pentru toate tipurile de cântare comerciale, cântare industriale, balanțe analitice, bascule industriale, bascule pod rutiere electronice și mecanice.

Sablare

Executăm lucrări de sablare mobil cu nisip quarțos.

Modernizări/Hibridizări

Modernizări bascule pod pentru vehicule rutiere

Executăm modernizarea și hibridizare basculelor pod pentru vehicule rutiere mecanice și pentru bascule industriale de minim 500kg.

Comercializăm kituri pentru modernizare și hibridizare.


Hibrizidare


Doza tensiometrică se montează pe linia tijei de tracţiune. La doza tensiometrică este conectat echipementul electronic care afişează digital, în regim brut sau net valoarea greutăţii cântărite. În cazul acestui mod de modernizare rămîne în funcţiune sistemul mecanic de cântărire din cuvă. Această soluţie este relativ ieftină, se poate utiliza numai în cazul în care sistemul de pârghii este în bună stare de funcţionare.

Montare pe doze tensiometrice


Această soluţie se recomandă în cazul în care platforma podului, cuva de beton cât şi suporţii din beton, din cuvă sunt în stare bună. Se demontează şi se îndepărtează tot sistemul de pârghii din cuvă, se va utiliza numai platforma cu grinzi. Pe suporţii de beton din cuvă se vor monta 6 sau 8 doze tensiometrice, după care aşezăm platforma pe doze. Dozele se leagă la echipamentul electronic prin intermediul unei cutii de joncțiune, care afişează digital, omologat metrologic, în regim brut sau net valoarea greutăţii cântărite. Această soluţie este mai scumpă dar asigură o funcţionare stabilă, sigură.

Sistem de înregistrare și evidența datelor


Indiferent de soluţia aleasă, echipamentul electronic se poate conecta la calculator. Vă putem livra un program care realizează înregistrarea şi evidenţa datelor legate de cântăririle efectuate, poate realiza diferite statistici (număr de cântăriri, produs, beneficiar, etc.). Cu acest program se poate verifica ulterior tot ce s-a cântărit. Programul se livrează în limba română, calculatorul şi imprimanta este asigură de către beneficiar, la cerere asigurăm calculator și imprimantă.

Observații

- Podurile mecanice sunt de7m, 8m, 12 sau 15 m lungime, autovehiculele mai mari nu se pot cântări pe ele.
- Pentru cântărirea autovehiculelor mai lungi recomandăm instalarea unui pod nou, de 18 m lungime, capacitate 60 t


În vederea găsirii celei mai optime soluții pentru dumneavoastră suntem dispuși să ne deplasăm la fața locului. În cazul în care modernizarea podului existent nu este rentabil vă putem propune alte soluții; eventual montarea unui pod nou.

Cere mai multe informatii